BlogiKasvovettä, ihosi kosteusvettä

lähettänyt Minna Monthan 11.6.2017 klo 5.47   [ 19.7.2017 klo 2.16 päivitetty ]

Kosteuta ihosi ihanaksi marjauutteita sisältävällä kasvovedellä!  Hyvä kasvovesi on epäilemättä yksi ihonhoidon tärkeimmistä tuotteista. Se tuo janoiselle iholle kosteutta ja auttaa muita tehoaineita imeytymään paremmin. Kasvoveden käytössä ei kannata nuukailla - lutraile enemmän kasvovettä ja tarvitset vähemmän voidetta. Kuinka moni asiakas onkaan löytänyt kasvovedestä avun kiristelevään, mutta samalla rasvoittuvaan ihoon!

Hillan verkkokaupassa EKOPHARMA Kasvovedet -10%. Tarjoukseen voit tarttua sunnuntaihin 18.6. asti. www.hillankauppa.fi/tarjous

Valitse Vadelma jos ihosi on pintakuiva, Herukka jos ihosi kaipaa rauhoitusta punoittavalle iholle, Tyrni jos kaipaat ravintoa ja kosteutusta ikääntyvälle iholle tai Karpalo jos ihosi on rasvainen tai tukkeutuu herkästi. Kaikki neljä sopivat herkälle iholle ja ovat vegaanisia.Ihanin lahja äidille

lähettänyt Minna Monthan 3.5.2017 klo 14.56

Äitienpäivän ihanimmat lahjat saat Hillasta. Turvalliset luomuhoitomme sopivat ihan kaikille - myös herkkäihoisille, raskaana oleville ja vegaaneille. 

Voit tilata lahjakortin kätevästi netistä joko kirjepostilla tai sähköpostiisi. Lahjakortti lähetetään 24h sisällä tilauksen saapumisesta. Tilaa lahjakortti täältä.

Tilaa lahjakortti täältä

Hillan uusi tiimi

lähettänyt Minna Monthan 3.5.2017 klo 14.49

SKY-Kosmetologi Heidi H. liittyy Hillan tiimiin kevään aikana! Ihana "vanha" Heidi on lopettanut Hillassa perhesyistä ja pian teitä palvelee uusi Heidi. Hän on 26 -vuotias kosmetologi ja pienen tytön äiti. Heidin vahvuuksia ovat iloinen luonne, rakkaus luonnonkosmetiikkaan sekä osaavat kädet. Heidi ammentaa osaamistaan myös omista iho-ongelmistaan, joita ovat tuoneet sekä hormonimyllerrykset että vähän liiankin innokkaat kosmetiikkakokeilut. Tervetuloa Heidin hellään hoivaan! <3

Tervetuloa Hillan synttärikaffeille pe 7.4. klo 14-19

lähettänyt Minna Monthan 3.4.2017 klo 5.50

Kaunis kiitos jokaiselle Hillan asiakkaalle näistä kolmesta vuodesta! ♥ Kiitos että käyt Hillassa hoidossa ja mahdollistat meille tämän työn tekemisen. Olen myös onnellinen että olet mukana kanssani tukemassa kotimaista kosmetiikkavalmistusta ja pienviljelijöitä ympäri Suomenmaan. Kiitoksena tästä järjestämme perjantaina synttärit, jossa pääosassa on rento yhdessäolo.

Tuotetarjouksia -20%-40%
Jokaiselle vieraalle pieni tuotelahja
Lahjakorttiarvonta
Kakkukahvit ja muita herkkuja

Luvassa on myös mielenkiintoista ohjelmaa. Kerromme tasatunnein miten saada apua erilaisiin ihon haasteisiin probioottisesta ihonhoidosta. Avasin tätä kovasti pinnalla olevaa aihetta jo hieman täällä: http://www.kauneushilla.fi/blogi/probioottistaihonhoitoahillassa. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheesta herkuttelun lomassa.Toivon että jos mahdollista, ilmoittaisit tulostasi Facebookin tapahtumassa tai meilitse info@kauneushilla.fi niin osaamme varata riittävästi tarjottavaa. Saa toki tulla myös ex tempore ja ottaa ystäviä mukaan juhlimaan!

Lämpimästi tervetuloa tapaamaan myös Hillan tiimiin pian liittyvää uutta kosmetologia Heidiä! Piipahda tai jää pidemmäksi aikaa. :)

♥ Minna

Probioottista ihonhoitoa Hillassa

lähettänyt Minna Monthan 28.3.2017 klo 11.09   [ päivittänyt 29.3.2017 klo 7.58 Minna Monthan ]Olin taannoin Naviter Oy:n koulutuksessa, jossa Laurea-ammattikorkeakoulun lehtori ja oman väitöskirjansa proteiineista ja probiooteista tehnyt Marjo Poutanen oli puhumassa prebiooteista ihonhoidossa.
Probiooteista, kuten maitohappobakteereista, on puhuttua pitkään suoliston hyvinvointiin liittyen esimerkiksi antibioottikuurin aikana. Itse olen päässyt vuosikausia vaivanneista vatsakivuista (ja myös allergioista) päivittäisillä probiooteilla. Suolisto ja iho ovat samaa kokonaisuutta, joten uskon sisäisesti nautittavien probioottien tehon näkyvän myös ihossa. Asiaa onkin tutkittu paljon maailmalla sekä kehon että ihon näkövinkkeleistä.

Mitä tarkoittaa probioottinen ihonhoito? Mitä ovat prebiootit? 

Probiootit ovat hyviksiä taistelussa pahiksia vastaan. Tällainen taistelu voi olla esimerkiksi ihotulehdus. Jotta hyvikset eli hyvät mikrobit voittavat huonot mikrobit, hyvikset tarvitsevat ruokaa eli prebiootteja vahvistuakseen. Hyvä esimerkki on palovamma, jossa jyllää tulehdus. On tutkittu, että kun palovammaan laitetaan prebiootteja tarpeeksi kauan tarpeeksi suurella pitoisuudella, ihon omat hyvis-mikrobit voittavat taistelun ja tulehdus laantuu. Samanlaista tutkimusta on tehty esimerkiksi akneen liittyen. Hormonaalisiin seikkoihin ei voida vaikuttaa ihon läpi, mutta tulehdusta voidaan hillitä prebiooteilla. Akneen kannattaakin kokeilla sisäisesti nautittavia probiootteja, jotta elimistön vastustuskyky paranisi.

Prebiootit auttavat siis meidän omia, hyviä mikrobeja lisääntymään, jotta huonot mikrobit eli pahikset eivät ottaisi valtaa. Suurin osa iholla esiintyvistä pahiksista on vierasperäisistä lähteistä eli ne ovat vain kylässä. Ihollesi tulee pahiksia esimerkiksi, kun kosketat oven kahvaa tai kun joku aivastaa sinua päin. Nuo pahikset yrittävät järkyttää ihon omaa tasapainoa. Tasapainon heikkeneminen näkyy kuivuutena, kutinana, tulehduksina ja ikääntymisenä. Jos olet atoopikko, suosittelen ottamaan käyttöön probiootit sisäisesti ja prebiootit ulkoisesti. Näin olen itsekin atoopikkona tehnyt. Prebiootit ovat myös anti-agea parhaimmillaan, koska ne auttavat ihosoluja taistelemaan vapaita happiradikaaleja vastaan.Markkinoilla on nykyään jo useita tuotemerkkejä, joissa on hyödynnetty prebiootteja. Nyt myös meidän ihanissa, kotimaisissa EKOPHARMA Helsinki - ja BTB13-tuotesarjoissa on käytetty inuliini-prebioottia, jota saadaan sikurijuurikkaasta. Tuotteistamme, jotka sisältävät kotimaisia marjoja ja BTB13-yhdistettä, on oikeasti apua iholle. Tervetuloa mihin tahansa Hillan kasvohoitoon - teemme siitä aina tehokkaan, prebiotteja sisältävän marjahoidon sinun ihotyyppisi mukaan.

Kerromme aiheesta lisää Hillan 3-vuotissynttäreillä ensi viikolla. Tervetuloa juhlistamaan leikki-ikäistä hoitolaa perjantaina 7.4. klo 14–19! <3

Aurinkoterkuin,
Minna

Ihanan keväinen kasvohoito

lähettänyt Minna Monthan 13.3.2017 klo 5.24   [ 13.3.2017 klo 5.25 päivitetty ]

Tervetuloa karistamaan kasvoilta talven aiheuttava sameus, kiristely ja punoitus. Kohti kevättä raikkaalla iholla!

Kuukauden tarjouksena kirkastava ja kosteuttava EKOPHARMA Kasvohoito hedelmähappokuorinnalla. Napakoittavan kuorinnan lisäksi hoitoon sisältyy tehoseerumi sekä hieronta sinulle räätälöidyllä erikoisnaamiolla. Hoito sopii myös herkälle iholle. Hoidon kesto 45min ja hinta 65€.

Kasvohoitoajan voit varata täällä: www.varaaheti.fi/hilla


Hyvää ystävänpäivää

lähettänyt Minna Monthan 14.2.2017 klo 0.14   [ 14.2.2017 klo 0.54 päivitetty ]

Tee varaus Hillan hoitoon ja pyydä ystävääsi tekemään samoin, saatte molemmat hoidosta -20%.

Tarjous koskee kaikkia Hillan normaalihintaisia hoitoja ja tarjous on voimassa hoitoihin joiden varaus on tehty 14.2.-19.2. Huomioithan, että Hillassa on vain yksi hoitopaikka, joten emme valitettavasti pysty järjestämään yhteistä hoitohetkeä. Mainitse varausta tehdessäsi kommenttikenttään ystäväsi nimi.

Ihanaa ystävänpäivää ja lämpimästi tervetuloa Hillaan!Yli 100€ tuoteostokseen EKOPHARMA Helsinki Kasvoöljy lahjaksi (arvo 29,90€)

Marjojen siemenöljyt hoitavat talven kuivattamaa ihoa, antavat ravintoa, pitävät ihon pinnan pehmeänä ja sitovat kosteutta ihoon. Öljy laitetaan ihonhoidossa aina viimeisenä jolloin se tekee iholle okkluusion eli kalvon joka estää kasvoveden, seerumin ja voiteen kosteutta haihtumasta. Marjojen siemenöljyt eivät tuki ihoa vaan antavat sen hengittää, joten öljyjä voi käyttää myös epäpuhtaalle iholle. Pelkkä öljy ei kuitenkaan koskaan riitä kasvojen ihoa hoitamaan, koska se ainoastaan sitoo kosteutta ihoon, ei juurikaan tuo sitä. Näinollen öljyn alle tulee laittaa kasvoveden jälkeen seerumi ja/tai kosteuttava voide. Öljyt ovat ihania - tuloksia näkyy jo muutaman käyttökerran jälkeen!

Ystävänpäivän tarjouksena saat EKOPHARMA Helsinki Mustaherukka Siemenöljyn 30ml lahjaksi yli 100€ tilaukseen. Jos haluat Mustaherukka Siemenöljyn sijasta Karpalo-, Vadelma-, Tyrni- tai Hajusteettoman Mustaherukka Siemenöljyn niin mainitse tästä tilauksen viimeisellä sivulla, kommenttikentässä. Tarjous koskee 14.2.-19.2. tehtyjä tilauksia sekä hoitolassa tehtyjä tuoteostoja, ei lahjakortteja.Poistuvia EkoPharma Professional -tuotteita vielä jäljellä -20%

Suositut yönaamiot, kasvoöljyjä, kuorintoja... Näitä löydät sekä Hillasta että verkosta -20%. Yönaamio on muuten erinomainen kosteuttaja joka yhdessä kasvoöljyn kanssa tekee takuuvarmasti ihosta pehmeän. EkoPharman naamiota voi käyttää vaikka ihan joka yö.

Helmikuun kasvohoitotarjoukset

lähettänyt Minna Monthan 6.2.2017 klo 11.54

Helmikuussa pakkasen puraisemaa ihoa hoidetaan vahvistamalla, kosteuttamalla ja rauhoittamalla sitä.

Ajanvaraukseen


EKOPHARMA Rentouttava kasvohoito lymfahieronnalla 70€
Tässä 60min kestävässä hoidossa iholle tehdään hellävarainen kuorinta, pitkä nestekiertoa vilkastuttava lymfahieronta ja ihotyypin mukainen naamio. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja se on hyvin rentouttava sekä ihon punoitusta rauhoittava.

BTB13 Heleyttävä kasvohoito 50€
Erinomainen hoito kirkkautta/kosteutta kaipaavalle iholle tai tuomaan iholle hehkua ennen juhlia. Hoito tehdään ihotyypin mukaisilla BTB13 -tuotteilla. Hoitoon sisältyy hellävarainen AHA-kuorinta, tehoseerumi, kasvohieronta naamiolla ja loppuvoiteet. 35min

Tervetuloa hellivään ihonhoitoon Hillaan!

<3 Minna ja Heidi

Suojaa ihoasi talven viimoilta - EKOPHARMA Helsinki Kasvoöljyt kaikille ihotyypeille 23€

lähettänyt Minna Monthan 22.1.2017 klo 15.35   [ 22.1.2017 klo 16.20 päivitetty ]

Pikakertaus ihon perushoitoon - iho kaipaa sekä kosteutta että öljyjä. Tämä sääntö koskee kaikkia ihotyyppejä, merkitystä on sillä mistä ja kuinka paljon niitä sitten saa. Kosteutta iho saa mm. kasvovedestä ja seerumista, joissa on yleensä erilaisia kasviuutteita, hyaluronia, keramideja. Kosteus täytyy kuitenkin sitoa ihoon jotenkin ettei se haihdu harakoille ja se tapahtuu öljyillä. Öljyistä saa myös mm. hyviä rasvahappoja, antioksidantteja ja vitamiineja. Suosi aina mieluummin öljyseoksia kuin yksittäisiä öljyjä - sisäisestikin suositellaan useaa eri öljyä, joten sama pätee ulkoisessa ihonhoidossa. Kun öljyn valitsee oikein niin se ei tuki ihohuokosia - itseasiassa moni aknesta kärsivä on saanut apua kipeisiin pahkuroihin nimenomaan öljystä.Miten valita sopiva kasvoöljy?

Herkälle ja kuivalle iholle vahvistava ja punoitusta rauhoittava Mustaherukka Siemenöljy. Mustaherukan siemenöljyn teho atooppiselle iholle on todistettu Turun yliopiston tutkimuksessa ja sen teho perustuu rikkaaseen vitamiinisisältöön ja erinomaiseen rasvahappotasapainoon. Öljystä löytyy myös hajusteeton versio.

Sekaiholle Vadelma Siemenöljy joka sitoo itseensä hyvin kosteutta ja estää kosteutta haihtumasta iholta. Öljyn sisältämät vadelma ja viinirypäle ovat tehokkaita antioksidantteja, jotka vahvistavat ihoa ja lievittävät tulehduksia.

Epäpuhtaalle iholle puhdistava, antiseptinen Karpalo Siemenöljy joka auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainon, mutta antaa ihon hengittää, jolloin se ei tukkeudu.

Ikääntyvälle iholle suojaava, ravitseva, runsaasti tärkeitä omega-rasvahappoja sisältävä Tyrni Q10 Kasvoöljy, joka parantaa ihon kimmoisuutta ja mikroverenkiertoa.


Kasvoöljyjen käyttäminen

Kasvoöljyä käytetään yleensä iltaisin, mutta varsinkin talven kylmimpänä aikana moni laittaa myös aamuisin tipan öljyä kevyemmän kosteusvoiteen sekaan. Iltaisin kasvoöljyä käytetään seerumin / voiteen / naamion jälkeen. 

Puhdista ensin kasvot ja taputtele reilusti kasvovettä. Tämä antaa hyvän pohjan tehotuotteiden imeytymiseen. Levitä ensimmäisenä tehoseerumi ja sen jälkeen joko suoraan kasvoöljy tai sitten vielä väliin kasvovoide / yönaamio. Kasvoöljyn voi myös halutessaan sekoittaa voiteeseen / naamioon. Kaikkien tuotteiden kanssa kannattaa tehdä puolen minuutin kasvohieronta joka virkistää verenkiertoa ja auttaa tuotteiden imeytymisessä. Monella asiakkaalla huomaa että pelkästään kasvoveden käytön lisääminen ja tuotteiden hierominen ihoon parantaa ihon kosteustasapainoa. Kannattaa siis kokeilla!


Tarjoamme EKOPHARMA Helsinki Kasvoöljyt tammikuun loppuun saakka 23€ (norm. 29,90€). Tarjous on voimassa sekä shoppailutunneilla ti, ke ja to että verkkokaupassa.

Luukku 24 - joululahja

lähettänyt Minna Monthan 24.12.2016 klo 5.45   [ 24.12.2016 klo 5.47 päivitetty ]

Päätin tänä vuonna lahjoittaa Hillan nimissä joululahjan eläimille. Lahja käytetään sekä Animalian että Eläinsuojelukeskus Tuulispään toimintaan. 

Eläinkokeettomuus on meille Hillassa todella tärkeä arvo ja olen kasvanut eläinten ympäröimänä - molemmat mummolani olivat maatiloja. Olen ruokkinut monet lehmät, siat ja kanat - iloinnut ja pelännyt samanaikaisesti isoja ja pieniä, ihmeellisiä eläimiä. Siksi tämä tuntuu vuosi vuodelta tärkeämmältä asialta.

Lämmin kiitos tästä vuodesta ihan jokaiselle Hillan asiakkaallle. Kiitos että olet tukenut sekä pientä yritystäni että kotimaista kosmetiikkavalmistajaa ja luomutilallisia. Lupaan antaa sydämeni jatkossakin ihon hoitamiselle luonnonkosmetiikan keinoin.

Rauhallista, mukavaa joulunaikaa,
Minna
sekä Hillan tontut Heidi ja Mikko
1-10 of 33

Comments