Blogi‎ > ‎

Hyvää ystävänpäivää

lähettänyt Hilla Helsinki 14.2.2017 klo 0.14   [ 14.2.2017 klo 0.54 päivitetty ]

Tee varaus Hillan hoitoon ja pyydä ystävääsi tekemään samoin, saatte molemmat hoidosta -20%.

Tarjous koskee kaikkia Hillan normaalihintaisia hoitoja ja tarjous on voimassa hoitoihin joiden varaus on tehty 14.2.-19.2. Huomioithan, että Hillassa on vain yksi hoitopaikka, joten emme valitettavasti pysty järjestämään yhteistä hoitohetkeä. Mainitse varausta tehdessäsi kommenttikenttään ystäväsi nimi.

Ihanaa ystävänpäivää ja lämpimästi tervetuloa Hillaan!Yli 100€ tuoteostokseen EKOPHARMA Helsinki Kasvoöljy lahjaksi (arvo 29,90€)

Marjojen siemenöljyt hoitavat talven kuivattamaa ihoa, antavat ravintoa, pitävät ihon pinnan pehmeänä ja sitovat kosteutta ihoon. Öljy laitetaan ihonhoidossa aina viimeisenä jolloin se tekee iholle okkluusion eli kalvon joka estää kasvoveden, seerumin ja voiteen kosteutta haihtumasta. Marjojen siemenöljyt eivät tuki ihoa vaan antavat sen hengittää, joten öljyjä voi käyttää myös epäpuhtaalle iholle. Pelkkä öljy ei kuitenkaan koskaan riitä kasvojen ihoa hoitamaan, koska se ainoastaan sitoo kosteutta ihoon, ei juurikaan tuo sitä. Näinollen öljyn alle tulee laittaa kasvoveden jälkeen seerumi ja/tai kosteuttava voide. Öljyt ovat ihania - tuloksia näkyy jo muutaman käyttökerran jälkeen!

Ystävänpäivän tarjouksena saat EKOPHARMA Helsinki Mustaherukka Siemenöljyn 30ml lahjaksi yli 100€ tilaukseen. Jos haluat Mustaherukka Siemenöljyn sijasta Karpalo-, Vadelma-, Tyrni- tai Hajusteettoman Mustaherukka Siemenöljyn niin mainitse tästä tilauksen viimeisellä sivulla, kommenttikentässä. Tarjous koskee 14.2.-19.2. tehtyjä tilauksia sekä hoitolassa tehtyjä tuoteostoja, ei lahjakortteja.Poistuvia EkoPharma Professional -tuotteita vielä jäljellä -20%

Suositut yönaamiot, kasvoöljyjä, kuorintoja... Näitä löydät sekä Hillasta että verkosta -20%. Yönaamio on muuten erinomainen kosteuttaja joka yhdessä kasvoöljyn kanssa tekee takuuvarmasti ihosta pehmeän. EkoPharman naamiota voi käyttää vaikka ihan joka yö.

Comments