Blogi‎ > ‎

Luukku 10 - aikuiselle iholle

lähettänyt Hilla Helsinki 10.12.2016 klo 10.00   [ 10.12.2016 klo 10.02 päivitetty ]
Terkkuja Amsterdamista! Täällä on sumuista ja sateistakin, mutta on ihanaa nukkua univelkoja pois ja kierrellä kanavien varsia. Luukusta 10 löytyy neljä vinkkiä aikuiselle iholle.

BTB13 Medical II - seerumi ja voide


BTB13 -tuotteet ovat siitä nerokkaita että huolimatta siitä minkä ikäinen olet niin ne toimivat juuri sinulle sopivalla tavalla. Meillä jokaisella ihosolut toimivat eri tahdilla ja BTB13 -patentti ottaa sen huomioon, aktivoiden niitä juuri sen verran ja sillä tavoin miten ne saadaan parhaiten käyttöön. Oulun yliopiston innovaatio on siis tässä aivan vertaansa vailla.

BTB13 Medical II -joulupaketti on ideaali kuivalle-, herkälle-, punoittavalle-, normaalille- ja sekaiholle. Paketissa on seerumi ja voide joita on tarkoitus käyttää joko illalla tai sitten aamuin illoin. Hinta nyt 75€, normaalisti 96€ erikseen ostettuina.

BTB13 Anti-Age AHA-Kuorinta + Naamio


BTB13 Anti-Age AHA-Kuorinta + Naamio -joulupaketti sisältää napakoittavan 15% AHA-kuorinnan jossa ei ole rakeita sekä ihanan kiinteyttävän, kosteuttavan naamion joka kannattaa hieroa yöksi iholle. Hinta 59€, norm. erikseen ostettuina 86€.

BTB13 Anti-Age Seerumi + Tehohoitovoide


BTB13 Anti-Age Seerumi + Tehohoitovoide -joulupakkaus sisältää Medical seerumia astetta tehokkaamman Anti-Age Seerumin ja uuden Tehohoitovoiteen. Tätä settiä olen käytellyt itse viime aikoina ja punoittava, pinnalta hilseilevä iho on tykännyt suuresti. Hinta 112€, norm. 136€.

EKOPHARMA Helsinki Tyrni Joulupakkaus


Neljäs paketti on EKOPHARMA Helsinki Tyrni -joulupakkaus eli Kiinteyttävä Seerumi ja Tyrni Q10 Kasvoöljy. Viime vuonna oli muuten sama pakkaus ja se oli supersuosittu, joten tänä vuonna uudelleen. Hinta 49€, norm. 64,90€.

Mukavaa iltaa, (kannustetaanpa Saara Aalto voittoon)!
Comments