Blogi‎ > ‎

Luukku 5 - kasvohoito kotona

lähettänyt Hilla Helsinki 5.12.2016 klo 1.48   [ 5.12.2016 klo 1.49 päivitetty ]

Kokosin yhteen parhaat talvi-ihon kosteuttajat joilla teet itsellesi ihanan kasvohoidon! 


Puhdista kasvot ensin huolellisesti ja levitä sitten kuorinta kuivalle iholle. Anna vaikuttaa 3-5min. Ihoa saattaa nipistellä, se on ihan normaalia. Kuorinnat sisältävät marjojen happoja ja nipistely kertoo sinulle mitä aluetta sinun tulisi kosteuttaa erityisen hyvin. Tässä vaiheessa voit mennä saunaan / höyryttää kasvoja kulhon ja kiehuvan veden kera / mennä lämpimään suihkuun. Näin saat ihohuokoset hieman aukeamaan.

Pese kuorinta pois ja taputtele sen jälkeen reilusti kasvovettä iholle. Jos sinulla on seerumia niin levitä se heti perään imeytyvyyden parantamiseksi. Lopuksi sivele kevyt kerros yöksi jätettävää naamiota kasvoille, kaulalle ja decolleteelle ja pyörittele sitä hetken, jotta verenkierto vilkastuu ja iho vastaanottaa joka pisaran. 

Itse lisään vielä talvisaikaan pari tippaa öljyä naamion jälkeen ja teen itselle kasvohieronnan. Poskissa hierontasuunta ylöspäin ja silmänympäryksissä sisäkulmasta ulospäin. Näin saat napakan hieronnan ja nesteet liikkumaan oikeaan suuntaan. Hieronta on paras tapa saada kasvoista todella pehmeät kun tuotteet imeytyvät paremmin, kannattaa kokeilla! 


Omat lempparini tällä hetkellä:

EKOPHARMA Helsinki Vadelma Puhdistusvaahto 

BTB13 Kasvojen Puhdistusöljy

BTB13 Medical Sensitive Kuorinta

EKOPHARMA Helsinki Vadelma Kasvovesi

BTB13 Medical Seerumi

EKOPHARMA Helsinki Tyrni Kasvonaamio

BTB13 Omega-3 Kasvoöljy

EKOPHARMA Tyrni Silmänympärysvoide


Hyvää itsenäisyyspäivän aattoa,

Minna

Comments