Blogi‎ > ‎

Luukku 8 - lahjavinkit nuorelle iholle

lähettänyt Hilla Helsinki 8.12.2016 klo 3.47
Mietitkö mitä ostaa lahjaksi nuorelle? Tässä pari pakettia joihin on valittu asiakkaiden omia suosikkeja.

EKOPHARMA Helsingin Vadelma Joulupakkauksessa on kolme tuotetta - putsari, kosteusvoide ja silmänympärysgeeli. Saat sen pukinkonttiin yli -30% alennuksella. Herkullisen tuoksuisia, kosteuttavia ja ennen kaikkea toimivia tuotteita päivittäiskäyttöön. 

Vadelma Joulupakkaus verkkokaupassa


Toinen paketti on Hillan joulupakkaus, johon olen valinnut kolme eniten myydyintä tuotetta EKOPHARMA Helsingiltä. Jos etsit edullista, mutta hinta-laatusuhteeltaan verratonta lahjaa ystävälle, opettajalle tai pikkusiskolle niin se on tässä. Tämä paketti toimii kaikille ihotyypeille, ei pelkästään nuorelle iholle.

Vadelma Kosteuttava Puhdistusvaahto on mielestäni yksi parhaimmista luonnonkosmetiikan putsareista - se pesee meikit kunnolla jolloin Vadelma Kasvoveden voi vaan suihkutella kasvoille. Tuote päätyy näin ihoon, ei vanuun. Kolmas tuote on Mustaherukka Hoitovoide miedolla appelsiinilla höystettynä, jota Hillassa myydään tuplasti enemmän kuin mitään muuta tuotetta. Se on siis ihan oikeasti todella hyvä. Tätä pakkausta myydään vain meillä ja sitä on rajoitettu erä. Hinta on 23€, normaalisti 32€ eli jouluun saakka sen saa lähes 30% alennuksella.

Hilla joulupakkaus verkkokaupassa

Huomenna luvassa +30v lahjavinkit!

Terkuin, Minna
Comments