Blogi‎ > ‎

Suojaa ihoasi talven viimoilta - EKOPHARMA Helsinki Kasvoöljyt kaikille ihotyypeille 23€

lähettänyt Hilla Helsinki 22.1.2017 klo 15.35   [ 22.1.2017 klo 16.20 päivitetty ]
Pikakertaus ihon perushoitoon - iho kaipaa sekä kosteutta että öljyjä. Tämä sääntö koskee kaikkia ihotyyppejä, merkitystä on sillä mistä ja kuinka paljon niitä sitten saa. Kosteutta iho saa mm. kasvovedestä ja seerumista, joissa on yleensä erilaisia kasviuutteita, hyaluronia, keramideja. Kosteus täytyy kuitenkin sitoa ihoon jotenkin ettei se haihdu harakoille ja se tapahtuu öljyillä. Öljyistä saa myös mm. hyviä rasvahappoja, antioksidantteja ja vitamiineja. Suosi aina mieluummin öljyseoksia kuin yksittäisiä öljyjä - sisäisestikin suositellaan useaa eri öljyä, joten sama pätee ulkoisessa ihonhoidossa. Kun öljyn valitsee oikein niin se ei tuki ihohuokosia - itseasiassa moni aknesta kärsivä on saanut apua kipeisiin pahkuroihin nimenomaan öljystä.Miten valita sopiva kasvoöljy?

Herkälle ja kuivalle iholle vahvistava ja punoitusta rauhoittava Mustaherukka Siemenöljy. Mustaherukan siemenöljyn teho atooppiselle iholle on todistettu Turun yliopiston tutkimuksessa ja sen teho perustuu rikkaaseen vitamiinisisältöön ja erinomaiseen rasvahappotasapainoon. Öljystä löytyy myös hajusteeton versio.

Sekaiholle Vadelma Siemenöljy joka sitoo itseensä hyvin kosteutta ja estää kosteutta haihtumasta iholta. Öljyn sisältämät vadelma ja viinirypäle ovat tehokkaita antioksidantteja, jotka vahvistavat ihoa ja lievittävät tulehduksia.

Epäpuhtaalle iholle puhdistava, antiseptinen Karpalo Siemenöljy joka auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainon, mutta antaa ihon hengittää, jolloin se ei tukkeudu.

Ikääntyvälle iholle suojaava, ravitseva, runsaasti tärkeitä omega-rasvahappoja sisältävä Tyrni Q10 Kasvoöljy, joka parantaa ihon kimmoisuutta ja mikroverenkiertoa.


Kasvoöljyjen käyttäminen

Kasvoöljyä käytetään yleensä iltaisin, mutta varsinkin talven kylmimpänä aikana moni laittaa myös aamuisin tipan öljyä kevyemmän kosteusvoiteen sekaan. Iltaisin kasvoöljyä käytetään seerumin / voiteen / naamion jälkeen. 

Puhdista ensin kasvot ja taputtele reilusti kasvovettä. Tämä antaa hyvän pohjan tehotuotteiden imeytymiseen. Levitä ensimmäisenä tehoseerumi ja sen jälkeen joko suoraan kasvoöljy tai sitten vielä väliin kasvovoide / yönaamio. Kasvoöljyn voi myös halutessaan sekoittaa voiteeseen / naamioon. Kaikkien tuotteiden kanssa kannattaa tehdä puolen minuutin kasvohieronta joka virkistää verenkiertoa ja auttaa tuotteiden imeytymisessä. Monella asiakkaalla huomaa että pelkästään kasvoveden käytön lisääminen ja tuotteiden hierominen ihoon parantaa ihon kosteustasapainoa. Kannattaa siis kokeilla!


Tarjoamme EKOPHARMA Helsinki Kasvoöljyt tammikuun loppuun saakka 23€ (norm. 29,90€). Tarjous on voimassa sekä shoppailutunneilla ti, ke ja to että verkkokaupassa.

Comments