Blogi‎ > ‎

Tervetuloa Hillan synttärikaffeille pe 7.4. klo 14-19

lähettänyt Hilla Helsinki 3.4.2017 klo 5.50
Kaunis kiitos jokaiselle Hillan asiakkaalle näistä kolmesta vuodesta! ♥ Kiitos että käyt Hillassa hoidossa ja mahdollistat meille tämän työn tekemisen. Olen myös onnellinen että olet mukana kanssani tukemassa kotimaista kosmetiikkavalmistusta ja pienviljelijöitä ympäri Suomenmaan. Kiitoksena tästä järjestämme perjantaina synttärit, jossa pääosassa on rento yhdessäolo.

Tuotetarjouksia -20%-40%
Jokaiselle vieraalle pieni tuotelahja
Lahjakorttiarvonta
Kakkukahvit ja muita herkkuja

Luvassa on myös mielenkiintoista ohjelmaa. Kerromme tasatunnein miten saada apua erilaisiin ihon haasteisiin probioottisesta ihonhoidosta. Avasin tätä kovasti pinnalla olevaa aihetta jo hieman täällä: http://www.kauneushilla.fi/blogi/probioottistaihonhoitoahillassa. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheesta herkuttelun lomassa.Toivon että jos mahdollista, ilmoittaisit tulostasi Facebookin tapahtumassa tai meilitse info@kauneushilla.fi niin osaamme varata riittävästi tarjottavaa. Saa toki tulla myös ex tempore ja ottaa ystäviä mukaan juhlimaan!

Lämpimästi tervetuloa tapaamaan myös Hillan tiimiin pian liittyvää uutta kosmetologia Heidiä! Piipahda tai jää pidemmäksi aikaa. :)

♥ Minna
Comments