Minna
Olen Hillan omistaja - 35-vuotias ekokosmetologi ja lähihoitaja Minna. Vahvuuksiani ovat lempeät, varmat kädet ja pitkät, rentouttavat kasvohieronnat. Teen työtä sydämelläni ja palvelen sinua hoitolan lisäksi myös verkkokaupan asioissa. Hoitoja teen Hillassa nykyään osa-aikaisesti, koska toimin myös Unna Nordic -sarjan pääkouluttajana. Olet lämpimästi tervetullut hoitolaani!https://phorest.com/book/salons/kauneushoitolahilla#/staffs/kbMCrnOz5-IBPXvZBjgq0A

Veera
Olen 27-vuotias ekokosmetologi Veera. Kutsumukseni alalle lähti omista iho-ongelmistani, ja oman kokemukseni kautta ymmärrän laadukkaan ihonhoidon tarpeen. Otan asiakkaani huomioon yksilöllisesti sekä kokonaisvaltaisesti. Minulla on rauhalliset, varmat ja rentouttavat otteet, ja parhaimmillani olen erityisesti hieronnoissa sekä tarkkuutta vaativissa töissä. Tervetuloa hyvän olon hoitoihini!


https://phorest.com/book/salons/kauneushoitolahilla#/staffs/W1zO7nYpi668nkdXGLtsQQ

Elina
Olen 33-vuotias ekokosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja Elina. Olen ollut nuoresta asti kiinnostunut kauneudenhoitoalasta, mutta päätin vasta pitkän asiakaspalvelualan uran jälkeen lähteä kouluttautumaan unelma-ammattiini. Kasvo- ja jalkahoitojen lisäksi teen vartalohoitoja, joissa varmat otteeni ja metsäiset tuoksut luovat ihanan, rentouttavan elämyksen. Nautin myös päästessäni ratkaisemaan erilaisia ihonhoidollisia haasteita ja tuomaan kokonaisvaltaisen hoitoelämyksen.
Niina

Olen 44-vuotias ekokosmetologi Niina. Olen kotoisin Turusta ja tehnyt aiemmin töitä omassa hoitolassani, mutta Helsinkiin muuton myötä liityin Hillan tiimiin. Olen luonnonmukaisten ihonhoitopalveluiden lisäksi erikoistunut erilaisiin hierontaterapioihin, kuten Gua Sha ja ayurveda. Olen rauhallinen kuuntelija ja toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi hoitoihini.https://phorest.com/book/salons/kauneushoitolahilla#/staffs/oMgfz8pl0xh9xoivupxDsA


Kiia (äitiyslomalla 07/19 alkaen)
Olen 29-vuotias ekokosmetologi Kiia. Olen kotoisin Turusta, jossa työskentelin kosmetologina 7 vuotta. Muutama vuosi sitten kiinnostuin luonnonkosmetiikasta omien positiivisten ihonhoitokokemusten kautta. Lempitöitäni ovat yksilöllisten kasvohoitojen suunnittelu ja toteutus. Olen hoitajana lempeä ja kuunteleva. Tervetuloa!