Minna

Olen Hillan omistaja - 37-vuotias ekokosmetologi ja lähihoitaja Minna. Vahvuuksiani ovat lempeät, varmat kädet ja pitkät, rentouttavat kasvohieronnat. Teen työtä sydämelläni ja palvelen sinua hoitolan lisäksi myös verkkokaupan asioissa. Hoitoja teen Hillassa nykyään osa-aikaisesti, koska toimin myös Unna Nordic -sarjan pääkouluttajana. Olet lämpimästi tervetullut hoitolaani!Varaa aika Veeralle!

Veera

Olen 28-vuotias ekokosmetologi Veera. Kutsumukseni alalle lähti omista iho-ongelmistani, ja oman kokemukseni kautta ymmärrän laadukkaan ihonhoidon tarpeen. Otan asiakkaani huomioon yksilöllisesti sekä kokonaisvaltaisesti. Minulla on rauhalliset, varmat ja rentouttavat otteet, ja parhaimmillani olen erityisesti hieronnoissa sekä tarkkuutta vaativissa töissä. Tervetuloa hyvän olon hoitoihini!
https://phorest.com/book/salons/kauneushoitolahilla#/staffs/W1zO7nYpi668nkdXGLtsQQ

Elina

Olen 34-vuotias ekokosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja Elina. Olen ollut nuoresta asti kiinnostunut kauneudenhoitoalasta, mutta päätin vasta pitkän asiakaspalvelualan uran jälkeen lähteä kouluttautumaan unelma-ammattiini. Kasvo- ja jalkahoitojen lisäksi teen vartalohoitoja, joissa varmat otteeni ja metsäiset tuoksut luovat ihanan, rentouttavan elämyksen. Nautin myös päästessäni ratkaisemaan erilaisia ihonhoidollisia haasteita ja tuomaan kokonaisvaltaisen hoitoelämyksen.

Niina

Olen 45-vuotias ekokosmetologi Niina. Olen kotoisin Turusta ja tehnyt aiemmin töitä omassa hoitolassani, mutta Helsinkiin muuton myötä liityin Hillan tiimiin. 
Luonnonmukaisten ihonhoitomenetelmien lisäksi olen opiskellut erilaisia hierontaterapioita, myös ayurveda, aromaterapia ja reiki ovat lähellä sydäntä. 
Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi hoitoihini.
Jaana

Olen 36-vuotias ekokosmetologi Jaana. Haluan saada asiakkaat inspiroitumaan ihonhoidosta ja itsensä hemmottelusta, sillä se lisää hyvinvointia ja hyvää mieltä. Olen iloinen, että saan tehdä työtä ihmisten hyvinvoinnin puolesta ja jakaa hyvää energiaa työni kautta. Olen työssäni huomaavainen, rauhallinen, ammattitaitoinen ja huolellinen. Haluan luoda hoidoissani miellyttävän ja välittömän tunnelman, jossa minun tuntuvat ja tuntevat otteeni saavat mielen rauhoittumaan ja kehon rentoutumaan. Kannustan kaikkia ottamaan hetken itselleen ja panostamaan omaan hyvinvointiin tulemalla hemmoteltavaksi ja hoidettavaksi.
Iida

Olen 29-vuotias ekokosmetologi Iida. Omaan pitkän kokemuksen asiakaspalvelualalta ja saat minulta laadukkaita, rentouttavia hoitoja. Tulin Hillaan alunperin työharjoitteluihin ja kiitos ihanien asiakaspalautteiden, pääsin osaksi Hillan tiimiä jo opiskeluaikana. Lämpimästi tervetuloa rentouttaviin hoitoihini!

https://phorest.com/book/salons/kauneushoitolahilla#/staffs/oMgfz8pl0xh9xoivupxDsA


Kiia

Olen 30-vuotias ekokosmetologi Kiia. Olen kotoisin Turusta, jossa työskentelin kosmetologina 7 vuotta. Muutama vuosi sitten kiinnostuin luonnonkosmetiikasta omien positiivisten ihonhoitokokemusten kautta. Lempitöitäni ovat yksilöllisten kasvohoitojen suunnittelu ja toteutus. Olen hoitajana lempeä ja kuunteleva. Tervetuloa!