https://phorest.com/book/salons/kauneushoitolahilla#/staffs/O4d7VPV8ZST6KouazYtI8A
Minna
Olen Hillan omistaja - 35-vuotias ekokosmetologi ja lähihoitaja Minna. Vahvuuksiani ovat lempeät, varmat kädet ja pitkät, rentouttavat kasvohieronnat. Teen työtä sydämelläni ja palvelen sinua hoitolan lisäksi myös verkkokaupan asioissa. Olet lämpimästi tervetullut hoitolaani!https://phorest.com/book/salons/kauneushoitolahilla#/staffs/kbMCrnOz5-IBPXvZBjgq0A
Veera
Olen 26-vuotias ekokosmetologi Veera. Kutsumukseni alalle lähti omista iho-ongelmistani, ja oman kokemukseni kautta ymmärrän laadukkaan ihonhoidon tarpeen. Otan asiakkaani huomioon yksilöllisesti sekä kokonaisvaltaisesti. Minulla on rauhalliset, varmat ja rentouttavat otteet, ja parhaimmillani olen erityisesti hieronnoissa sekä tarkkuutta vaativissa töissä. Tervetuloa hyvän olon hoitoihini!


https://phorest.com/book/salons/kauneushoitolahilla#/staffs/oMgfz8pl0xh9xoivupxDsA
Kiia
Olen 28-vuotias ekokosmetologi Kiia. Olen muuttanut vastikään Espooseen Turusta, jossa olen työskennellyt kosmetologina 7 vuotta. Pari vuotta sitten kiinnostuin luonnonkosmetiikasta omien positiivisten ihonhoitokokemusten kautta. Lempitöitäni ovat yksilöllisten kasvohoitojen suunnittelu ja toteutus. Olen hoitajana lempeä ja kuunteleva. Tervetuloa!


https://phorest.com/book/salons/kauneushoitolahilla#/staffs/W1zO7nYpi668nkdXGLtsQQ

Elina
Olen 31-vuotias, keväällä 2018 valmistunut kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja Elina. Olen ollut nuoresta asti kiinnostunut kauneudenhoitoalasta, mutta päätin vasta pitkän asiakaspalvelualan uran jälkeen lähteä kouluttautumaan unelma-ammattiini. Kasvo- ja jalkahoitojen lisäksi teen vartalohoitoja, joissa varmat otteeni ja metsäiset tuoksut luovat ihanan, rentouttavan elämyksen. Nautin myös päästessäni ratkaisemaan erilaisia ihonhoidollisia haasteita ja tuomaan kokonaisvaltaisen hoitoelämyksen.