Minna
Olen Hillan omistaja - 34-vuotias ekokosmetologi ja lähihoitaja Minna. Vahvuuksiani ovat lempeät, varmat kädet ja pitkät, rentouttavat kasvohieronnat. Teen työtä sydämellä ja hoidan myös haastavia iho-ongelmia kuten aknea, ruusufinniä, suunympärysihottumaa sekä couperosaa. Palvelen sinua hoitolan lisäksi myös verkkokaupan asioissa. Olet lämpimästi tervetullut hoitolaani!


Heta
Olen 30-vuotias ekokosmetologi, Reiki-hoitaja ja maskeeraaja Heta. Vahvuuksia työssäni ovat rauhallisuus ja tarkkuus, jotka korostuvat etenkin tarjoamissani meikkipalveluissa, sokeroinneissa sekä kulmien muotoiluissa. Kiitos Reikin, lupaan tarjota sinulle kokemuksia hyvän energian ja kosketuksen voimasta. Nähdään Hillassa!


Heidi
Olen 27-vuotias ekokosmetologi Heidi. Omat haasteeni ihonhoidossa ovat tuoneet minut tälle alalle, auttamaan sinua. Olen tarkka työssäni ja parhaimmillani olen ihonpuhdistuksissa, jalkahoidoissa sekä hieronnoissa. Otan sinut vastaan lämmöllä, tervetuloa!


Veera
Olen 26-vuotias ekokosmetologi Veera. Kutsumukseni alalle lähti omista iho-ongelmistani, ja oman kokemukseni kautta ymmärrän laadukkaan ihonhoidon tarpeen. Otan asiakkaani huomioon yksilöllisesti sekä kokonaisvaltaisesti. Minulla on rauhalliset, varmat ja rentouttavat otteet, ja parhaimmillani olen erityisesti hieronnoissa sekä tarkkuutta vaativissa töissä. Tervetuloa hyvän olon hoitoihini!


Kiia
Olen 28-vuotias ekokosmetologi Kiia. Olen muuttanut vastikään Espooseen Turusta, jossa olen työskennellyt kosmetologina 7 vuotta. Pari vuotta sitten kiinnostuin luonnonkosmetiikasta omien positiivisten ihonhoitokokemusten kautta. Lempitöitäni ovat yksilöllisten kasvohoitojen suunnittelu ja toteutus. Olen hoitajana lempeä ja kuunteleva. Tervetuloa!