HEMMOTTELUPAKETIT


UNNA NORDIC - METSÄELÄMYS - 75 min, 109€

Rentouttava, metsäinen elämyshoito kaikille aisteille. Hoidossa tehdään rentouttava selkähieronta, jonka jälkeen hoito jatkuu kasvojen syväpuhdistavalla, ihoa kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla. Ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla mahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet viimeistään havumetsältä tuoksuvan kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään viilentävä kasvonaamio. Naamion vaikuttaessa kädet hierotaan. Hoidon päätteeksi voit virkistäytyä nauttimalla suomalaista koivunmahlaa. Hoidon kesto 75min. Hoitoon ei sisälly ihon mekaanista- tai ultraäänipuhdistusta.

METSÄN HELMASSA - 120 min, 149 €

Rentouttava kasvohoito, käsien hieronta ja jalkahoito


MARJAMETSÄSSÄ - 75min, 95 €

Rentouttava kasvohoito, käsien ja jalkojen kuorinta & hieronta


MARJAMAMA - 90 min, 105 €

Herkullinen marjahoito odottavalle. Rentouttava kasvohoito ja kevyt jalkahoito tai kosteuttava käsihoito toiveiden mukaan


https://phorest.com/book/salons/kauneushoitolahilla#/

UNNA NORDIC - KASVOHOIDOT


Metsäelämys suomalaisella luonnonkosmetiikalla. Unna Nordic -sarjassa on käytetty parhaimpia luonnon raaka-aineita. Unna Nordic -hoitomme tarjoavat sinulle rentouttavan metsämatkan ja ihollesi tehokkaan hoidon. Teemme hoidot aina räätälöidysti, ihosi tarpeiden mukaan. Tervetuloa kaikkien aistien elämyshoitoon.


SYVÄPUHDISTAVA KASVOHOITO - 70 min, 80 € - KAUDEN TARJOUSHOITO

Tervetuloa keväiseen ihonpuhdistukseen! Kasvohoito sisältää ihotyypin mukaisen kuorinnan, ihon mekaanisen puhdistuksen tai ultraäänipuhdistuksen, tehoseerumit sekä rentouttavan hieronnan. Jos haluat hoitoon molemmat puhdistukset, valitse ultraäänipuhdistus kasvohoidon lisäpalvelut -kategoriasta. Hoitoon voi myös lisätä esim. ripsien ja kulmien kestovärjäykset, päähieronnan tai käsien kuorinnan ja hieronnan. Hoito tehdään pääasiallisesti Unna Nordic -tuotesarjalla ja sen kesto on 70min, hinta 80€.


UNNA NORDIC -  KASVOHOITO - 60 min, 85 €

Tässä 60 min hoidossa teemme halutessasi myös ihon mekaanisen puhdistuksen tai ultraäänipuhdistuksen, mutta jos sinulla on paljon puhdistettavaa, suosittelemme valitsemaan 75 min tai 90 min hoidon.


UNNA NORDIC -  KASVOHOITO - 75 min, 95 €

Tässä 75 min hoidossa teemme halutessasi myös ihon mekaanisen puhdistuksen tai ultraäänipuhdistuksen.


UNNA NORDIC -  KASVOHOITO - 90 min, 105 €

Tässä 90 min hoidossa teemme halutessasi myös ihon mekaanisen puhdistuksen ja ultraäänipuhdistuksen.

HILLAN GUA SHA - KASVOHOITO - 60 min, 85€

Kohottava, kirkastava ja turvotusta poistava kasvohoito sisältää ihotyypin mukaisen kuorinnan, seerumit, naamion, lymfaattisen Gua Sha -hieronnan.


https://phorest.com/book/salons/kauneushoitolahilla#/

EKOPHARMA - KASVOHOIDOT


Hillan Marjamatka-kasvohoidot, hemmottelua suomalaisilla tuotteilla. Marjamatka on aina uniikki kasvohoito, joka räätälöidään ihosi tarpeiden mukaan. Valitse vain aika ja teemme hoidon toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan.


EKOPHARMA Helsinki on luonnonkosmetiikkasarja, jossa yhdistyvät korkea hoidollisuus ja hyvä siedettävyys ekokosmetiikan puhtauteen, turvallisuuteen ja luonnollisuuteen. Tuotteiden hoitoteho pohjautuu suomalaisten omiin superfoodeihin - luomumarjoihin. Nämä ihanat tuotteet valmistetaan Helsingissä.


EKOPHARMA - KASVOHOITO - 35 min, 50 €

Kasvohoito sisältää kasvojen kuorinnan ja rentouttavan hieronnan. Virkistää ja heleyttää ihoa.


EKOPHARMA - KASVOHOITO - 60 min, 79 €

Hillan kasvohoito 60min tehdään toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Kasvohoito sisältää tarvittaessa ultraäänipuhdistuksen tai mekaanisen ihonpuhdistuksen. Jos haluat hoitoon molemmat, varaathan lisäpalveluna ultraäänipuhdistuksen.


EKOPHARMA - KASVOHOITO - 75 min, 89 €

Hillan kasvohoito 75min tehdään toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Kasvohoito sisältää tarvittaessa ultraäänipuhdistuksen tai mekaanisen ihonpuhdistuksen. Jos haluat hoitoon molemmat, varaathan lisäpalveluna ultraäänipuhdistuksen.


Ultraääni-ihonpuhdistus hoidon yhteydessä - 15 €


Kosteusseerumin imeytys ultraäänellä hoidon yhteydessä - 10 €


https://phorest.com/book/salons/kauneushoitolahilla#/

BTB13 - KASVOHOIDOT


Patentoitu kantasoluteknologia yhdistettynä luonnon ja tieteen parhaisiin aktiiviaineisiin!


Suomalaisen tutkijaryhmän kehittämä patentoitu BTB13-yhdiste aktivoi ihon omia kantasoluja tuottamaan uusia terveitä ihosoluja. BTB13-yhdisteen vaikuttavia aineita esiintyy ihossa myös luonnostaan. BTB13-yhdiste saa tuotteissa seurakseen luonnon tehokkaimmat raaka-aineet - mm. valtavasti antioksidantteja ja vitamiineja sisältävät kotimaiset luomumarjat. Tuotteet valmistetaan Helsingissä.Ihoa syväpuhdistava ja kosteuttava kasvohoito. Hoito sisältää ihoa puhdistavan kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen tai ultraäänipuhdistuksen, tehoseerumit, probioottisen naamion ja hieronnan. 

Hoito räätälöidään ihon tarpeiden mukaisesti ja lopputuloksena on puhdistettu, kosteutettu, kuulas iho. Voit valita hoitoon lisäpalveluna ultraäänipuhdistuksen mikäli haluat molemmat puhdistustavat.


Ihoa tehokkaasti uudistava kasvohoito sisältää tehokkaan ihotyypin mukaisen kuorinnan, seerumeiden imeytyksen BTB13-mesoterapiakynän avulla, hieronnan ja naamion.

Hoidon tarkoitus on imeyttää ihoon sen tarvitsemia ravinteita, parantaa ihon kimmoisuutta ja väriä sekä syväkosteuttaa sitä. Hoito on tehokas ja sen sisältämä mesoterapia on kivuton keino saada tehoaineet imeytymään ihoon. Kasvohoitoon sisältyy tarvittaessa myös kevyt ihon syväpuhdistus mekaanisesti tai ultraäänipuhdistus.


Ihoa rauhoittava, kosteuttava ja tasapainottava, probioottinen kasvohoito herkälle iholle. Hoito sisältää ihotyypin mukaisen kuorinnan, tehoseerumeiden imeyttämisen ultraäänellä, hieronnan ja probioottisen kasvonaamion.

Hoito räätälöidään ihon tarpeisiin sopivaksi. Sen aikana ihoon kerrostetaan runsaasti geelimäistä kosteutta ultraäänilaitteella ja käsin. Hoidon jälkeen iho on heleä, tasaisen värinen ja kimmoisa. Hoitoon ei sisälly ihon syväpuhdistusta, mutta siihen voi halutessaan ottaa lisäpalveluksi ultraäänipuhdistuksen.

https://phorest.com/book/salons/kauneushoitolahilla#/

BTB13 - MICRO-MESO THERAPY - Uusi, tehokkaampi mikroneulaus


BTB13 - MICRO-MESO THERAPY - 1. kerta, 129€


BTB13 - MICRO-MESO THERAPY - jatkokerrat 119


Alkupuhdistus, AHA-kuorinta, mikroneulaus BTB13 -seerumilla, silmänympärys- ja kasvonaamio, kevyt kasvohieronta, hoitovoiteet.


Mikroneulaus kiihdyttää kollageenin tuotantoa ja moninkertaistaa BTB13-tuotteiden imeytymisen palauttaen ihokudoksen kimmoisuuden ja kiinteyden. Mikroneulaus vahvistaa ihoa, joten se sopii myös couperosaiholle. Parhaat tulokset saavutetaan 3-6 kerran sarjahoidolla.


Lue Hillan asiakkaan kokemus mikroneulauksesta täältä.


Lue lisää Hillan mikroneulaushoidosta:

https://www.beauty-highlights.fi/2021/02/mikroneulaus-kosmetologilla.htmlhttps://phorest.com/book/salons/kauneushoitolahilla#/


Kohottava, kirkastava ja turvotusta poistava kasvohoito sisältää ihotyypin mukaiset hoitotuotteet (kasvovesi, seerumi, naamio) ja lymfaattisen Gua Sha -hieronnan. Gua Sha -hoito on syväkudoshoito, joka aktivoi ihon omia toimintoja ja on erittäin rentouttava hoitomuoto. Gua Sha -hoito tehdään suomalaisella Unna Nordic -sarjalla.

Kohottava, kirkastava ja turvotusta poistava kasvohoito sisältää ihotyypin mukaisen kuorinnan, seerumit, naamion ja lymfaattisen Gua Sha -hieronnan. Gua Sha -hoito on syväkudoshoito, joka aktivoi ihon omia toimintoja ja on erittäin rentouttava hoitomuoto. Gua Sha -hoito tehdään suomalaisella Unna Nordic -sarjalla.

https://phorest.com/book/salons/kauneushoitolahilla#/

JALKA- ja KÄSIHOIDOT


HILLAN JALKAHOITO - 75 min, 85 €

Sisältää jalkojen kokonaisvaltaisen hoidon ja mukaan saatavan eko-kynsilakan. Käytämme jalkahoidossa EKOPHARMA Helsinki -luonnonkosmetiikkatuotteita ja Bohon eko-kynsilakkoja.


HILLAN KÄSIHOITO - 50 min, 59 €

Käsien kuorinta olkavarsiin asti, kynsinauhojen hoitaminen, kynsien viilaus, hieronta, käsinaamio, hoitovoide ja kirkas eko-kynsilakka.


https://phorest.com/book/salons/kauneushoitolahilla#/

VARTALOHOIDOT


HILLAN MARJAINEN KUUMAKIVIHOITO - 90 min, 115 €

Lempeä, lämmittävä vartalohoito sisältää kuorinnan, tehoseerumit, vartalonaamion ja kuumakivihieronnan koko vartalolle. Hoito tehdään Ekopharma Helsinki -marjakosmetiikkatuotteilla.


HILLAN METSÄINEN KOKOVARTALOHOITO - 60 min, 75 €

Rentouttava vartalohoito sisältää kuivaharjauksen, tehoseerumit ja kokovartalohieronnan metsäisellä öljysekoituksella.


Niska-hartia-alueen lihasjumeja tehokkaasti avaava ja rentouttava hoito. Lihaksia pehmitetään imukuppeja, lämpimiä kiviä ja gua sha -lastoja käyttäen. Hieronnassa käytetään ihoa ravitsevia kasviöljyjä.

Niska-hartia-dekoltee -alueen lihasjumeja tehokkaasti avaava ja rentouttava hoito. Lihaksia pehmitetään imukuppeja, lämpimiä kiviä ja gua sha -lastoja käyttäen. Hieronnassa keskitytään lisäksi ongelmakohtiin. Ihoa hoidetaan ravitsevilla kasviöljyillä.

Lihasjumeja tehokkaasti avaava ja rentouttava hoito koko vartalolle. Lihaksia pehmitetään imukuppeja, lämpimiä kiviä ja gua sha -lastoja käyttäen. Hieronnassa käytetään ihoa ravitsevia kasviöljyjä.


https://phorest.com/book/salons/kauneushoitolahilla#/


KESTOVÄRJÄYKSET


RIPSET JA KULMAT - väri ja muotoilu 32 € / 27 €*


KULMAT - väri ja muotoilu, 27 € / 22 €*


RIPSET - väri, 27 € / 22 €*


KULMIEN MUOTOILU - 22 € / 15 €*


*Kasvohoidon yhteydessä


https://phorest.com/book/salons/kauneushoitolahilla#/

HILLAN HELLÄ-SOKEROINNIT


Sokeroimme ihosi sileäksi EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä -sokerilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla.


SÄÄRET TAI REIDET- 40 €


KOKO JALAT - 70 €


KAINALOT - 25 €


KÄSIVARRET- 30 €


BIKINIRAJA naisille - 35 €


YLÄHUULI, LEUKA ja POSKET - 25 €


BRASILIALAINEN naisille - 1. kerta tai yli 7 vk, 75 €


BRASILIALAINEN naisille - jatko max 4 vk, 60 €


BRASILIALAINEN naisille - jatko max. 7 vk, 65 €


PÄIVÄBRASSI - TARJOUS ma-pe klo 8-13, 1. kerta/yli 7vk, 69€


PÄIVÄBRASSI - TARJOUS ma-pe klo 8-13, jatkokerta max. 7vk, 59€


SÄÄRET ja KAINALOT - 60 €


SÄÄRET, BIKINI ja KAINALOT naisille - 95 €

SÄÄRET, BRASSI ja KAINALOT naisille - 115 €


KOKO JALAT, BIKINI ja KAINALOT naisille - 115


KOKO JALAT, BRASILIALAINEN ja KAINALOT (naisille) - 140 €

https://phorest.com/book/salons/kauneushoitolahilla#/

ILAHDUTA LÄHIMMÄISTÄSI LAHJAKORTILLA

LahjakortitTilaa Hillan uutiskirje! Saat ensimmäisenä tiedon uutuuksista ja eduista sekä vinkkejä ihonhoitoon.Kauneushoitola Hilla - Hietalahdenkatu 4, 00180 Helsinki - 045 132 0883

Tietosuojaseloste