HEMMOTTELUPAKETIT


METSÄN HELMASSA - 120 min, 149 €

Rentouttava kasvohoito, käsien hieronta ja jalkahoito


MARJAMETSÄSSÄ - 75min, 95 €

Rentouttava kasvohoito, käsien ja jalkojen kuorinta & hieronta


MARJAMAMA - Herkullinen marjahoito odottavalle - 90 min, 105 €

Rentouttava kasvohoito ja kevyt jalkahoito tai kosteuttava käsihoito toiveiden mukaanUNNA NORDIC - KASVOHOIDOT


Metsäelämys suomalaisella luonnonkosmetiikalla. Unna Nordic -sarjassa on käytetty parhaimpia luonnon raaka-aineita. Unna Nordic -hoitomme tarjoavat sinulle rentouttavan metsämatkan ja ihollesi tehokkaan hoidon. Teemme hoidot aina räätälöidysti, ihosi tarpeiden mukaan. Tervetuloa kaikkien aistien elämyshoitoon.


UNNA NORDIC -  KASVOHOITO - 60 min, 85 €

Tässä 60 min hoidossa teemme halutessasi myös ihon mekaanisen puhdistuksen tai ultraäänipuhdistuksen, mutta jos sinulla on paljon puhdistettavaa, suosittelemme valitsemaan 75 min tai 90 min hoidon.


UNNA NORDIC -  KASVOHOITO - 75 min, 95 €

Tässä 75 min hoidossa teemme halutessasi myös ihon mekaanisen puhdistuksen tai ultraäänipuhdistuksen.


UNNA NORDIC -  KASVOHOITO - 90 min, 105 €

Tässä 90 min hoidossa teemme halutessasi myös ihon mekaanisen puhdistuksen ja ultraäänipuhdistuksen.


HILLAN GUA SHA - KASVOHOITO - 60 min, 85 €

Kohottava, kirkastava ja turvotusta poistava kasvohoito sisältää ihotyypin mukaisen kuorinnan, seerumit, naamion, lymfaattisen Gua Sha -hieronnan.EKOPHARMA - KASVOHOIDOT


Hillan Marjamatka-kasvohoidot, hemmottelua suomalaisilla tuotteilla. Matkamarja on aina uniikki kasvohoito, joka räätälöidään ihosi tarpeiden mukaan. Valitse vain aika ja teemme hoidon toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan.


EKOPHARMA Helsinki on luonnonkosmetiikkasarja, jossa yhdistyvät korkea hoidollisuus ja hyvä siedettävyys ekokosmetiikan puhtauteen, turvallisuuteen ja luonnollisuuteen. Tuotteiden hoitoteho pohjautuu suomalaisten omiin superfoodeihin - luomumarjoihin. Nämä ihanat tuotteet valmistetaan Helsingissä.


EKOPHARMA - KASVOHOITO - 35 min, 50 €

Kasvohoito sisältää kasvojen kuorinnan ja rentouttavan hieronnan. Virkistää ja heleyttää ihoa.


EKOPHARMA - KASVOHOITO - 60 min, 79 €

Hillan kasvohoito 60min tehdään toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Kasvohoito sisältää tarvittaessa ultraäänipuhdistuksen tai mekaanisen ihonpuhdistuksen. Jos haluat hoitoon molemmat, varaathan lisäpalveluna ultraäänipuhdistuksen.


EKOPHARMA - KASVOHOITO - 75 min, 89 €

Hillan kasvohoito 75min tehdään toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Kasvohoito sisältää tarvittaessa ultraäänipuhdistuksen tai mekaanisen ihonpuhdistuksen. Jos haluat hoitoon molemmat, varaathan lisäpalveluna ultraäänipuhdistuksen.


Ultraääni-ihonpuhdistus hoidon yhteydessä - 15 €


Kosteusseerumin imeytys ultraäänellä hoidon yhteydessä - 10 €


https://phorest.com/book/salons/kauneushoitolahilla#/

BTB13 - KASVOHOIDOT


Patentoitu kantasoluteknologia yhdistettynä luonnon ja tieteen parhaisiin aktiiviaineisiin!


Suomalaisen tutkijaryhmän kehittämä patentoitu BTB13-yhdiste aktivoi ihon omia kantasoluja tuottamaan uusia terveitä ihosoluja. BTB13-yhdisteen vaikuttavia aineita esiintyy ihossa myös luonnostaan. BTB13-yhdiste saa tuotteissa seurakseen luonnon tehokkaimmat raaka-aineet - mm. valtavasti antioksidantteja ja vitamiineja sisältävät kotimaiset luomumarjat. Tuotteet valmistetaan Helsingissä.


BTB13 - VITAMIINIKASVOHOITO - 60 min, 85 €

BTB13 Vitamiinikasvohoito tehdään ihotyypin mukaan ja sopii kaikille. Hoito tehdään BTB13 Medical tai Sensitive-tuotteilla. Sisältää tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, ultraäänipuhdistuksen tai tehoseerumin imeytyksen ultraäänellä.


BTB13 - PRO-AGE KASVOHOITO - 60 min, 95 €

Tehokkaasti kantasoluja uudistava, energisoiva erikoiskasvohoito. Hoito tehdään BTB13 Pro-Age-tuotteilla. Sisältää tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, ultraäänipuhdistuksen tai tehoseerumin imeytyksen ultraäänellä.BTB13 - MICRO-MESO THERAPY - Uusi, tehokkaampi mikroneulaus


  • 1. kerta, 129 €

  • jatkokerrat, 119 €


Alkupuhdistus, AHA-kuorinta, mikroneulaus BTB13 -seerumilla, mesoterapia (imeytys), silmänympärys- ja kasvonaamio, kevyt kasvohieronta, hoitovoiteet.


Mikroneulaus kiihdyttää kollageenin tuotantoa ja moninkertaistaa BTB13-tuotteiden imeytymisen palauttaen ihokudoksen kimmoisuuden ja kiinteyden. Mikroneulaus vahvistaa ihoa, joten se sopii myös couperosaiholle. Parhaat tulokset saavutetaan 3-6 kerran sarjahoidolla.


Lue Hillan asiakkaiden kokemuksia mikroneulauksesta täältä.JALKA- JA KÄSIHOIDOT


HILLAN JALKAHOITO - 75 min, 85 €

Sisältää jalkojen kokonaisvaltaisen hoidon ja mukaan saatavan eko-kynsilakan. Käytämme jalkahoidossa EKOPHARMA Helsinki -luonnonkosmetiikkatuotteita ja Bohon eko-kynsilakkoja.


HILLAN KÄSIHOITO - 50 min, 59 €

Käsien kuorinta olkavarsiin asti, kynsinauhojen hoitaminen, kynsien viilaus, hieronta, käsinaamio, hoitovoide ja kirkas eko-kynsilakka.VARTALOHOIDOT


HILLAN MARJAINEN KUUMAKIVIHOITO - 90 min, 115 €

Lempeä, lämmittävä vartalohoito sisältää kuorinnan, tehoseerumit, vartalonaamion ja kuumakivihieronnan koko vartalolle. Hoito tehdään Ekopharma Helsinki -marjakosmetiikkatuotteilla.


HILLAN METSÄINEN KOKOVARTALOHOITO - 60 min, 75 €

Rentouttava vartalohoito sisältää kuivaharjauksen, tehoseerumit ja kokovartalohieronnan metsäisellä öljysekoituksella.KESTOVÄRJÄYKSET


RIPSET JA KULMAT - väri ja muotoilu 30 € / 25 €*


KULMAT - väri ja muotoilu, 25 € / 20 €*


RIPSET - väri, 25 € / 20 €*


KULMIEN MUOTOILU - 20 € / 15 €*


*Kasvohoidon yhteydessäHILLAN HELLÄ-SOKEROINNIT

Sokeroimme ihosi sileäksi EKOPHARMA Helsinki Hilla Hellä -sokerilla. Sokeroinnin jälkeen kosteutamme ihosi hellävaraisella luonnonkosmetiikalla.


SÄÄRET TAI REIDET- 40 €


KOKO JALAT - 70 €


KAINALOT - 25 €


KÄSIVARRET- 30 €


BIKINIRAJA naisille - 35 €


YLÄHUULI ja LEUKA - 20 €


BRASILIALAINEN naisille - 1. kerta tai yli 7 vk, 75 €


BRASILIALAINEN naisille - jatko max 4 vk, 60 €


BRASILIALAINEN naisille - jatko max. 7 vk, 65 €


SÄÄRET ja KAINALOT - 60 €


SÄÄRET, BIKINI ja KAINALOT naisille - 95 €


SÄÄRET, BRASSI ja KAINALOT naisille - 115 €


KOKO JALAT, BIKINI ja KAINALOT naisille - 115


KOKO JALAT, BRASILIALAINEN ja KAINALOT (naisille) - 140 €


https://phorest.com/book/salons/kauneushoitolahilla#/

ILAHDUTA LÄHIMMÄISTÄSI LAHJAKORTILLA

LahjakortitTilaa Hillan uutiskirje! Saat ensimmäisenä tiedon uutuuksista ja eduista sekä vinkkejä ihonhoitoon.Kauneushoitola Hilla - Hietalahdenkatu 4, 00180 Helsinki - 045 132 0883

Tietosuojaseloste