Hinnasto‎ > ‎

Mikroneulaus-kokemuksia

Hillan asiakas, 50-vuotias Merja

"Lähtötilanteeni oli 50 vuotta mittarissa. Hyvin ohut ja hyvin herkkä pintakuiva iho. Acne Rosacea todettu 6 vuotta aikaisemmin. Huomasin poskissa leveitä uurteita, joissa iho oli menettänyt kimmoisuutensa. Aika lailla samannäköisiä, kun joskus aamulla huomaa tyynyn rypyistä & nypyistä jääneen jäljet ihoon. Erotuksena kuitenkin, etteivät jäljet päivän aikana korjaantuneet. Uurteitani eivät muut ihmiset huomanneet, mutta minua ne häiritsivät. 

Olen aika varovainen tyyppi. En ottaisi Botoxia enkä ole uskaltanut lähteä ottamaan täyteaineita. Mikroneulaustakin pohdin pitkään, mutta googlattuani aikani, päätin luottaa ihmisten hyviin kokemuksiin asiassa (huonoistakin luin). Pidin tärkeänä ottaa mikroneulauksen tutussa hoitolassa enkä lähtenyt itse ostamaan neulauslaitetta. Minua rauhoitti myös tieto siitä, että Minnalla ei ollut neulauslaitteessa hurjan pitkät neulat.

Otin kaikki 6 hoitokertaa. Ihoni on ohut ja joka kerta kyllä tuntui! Mutta tuntemukset eivät olleet kestämättömiä. Iho reagoi puskemalla nesteitä (ei verta), mutta rauhoittui joka kerta nopeasti.

Ihohuokoset selkeästi pienenivät - osa kasvoista muuttui ihanan sileäksi! Ihon punoittavat alueet vähenivät. Acne Rosacean jättämät jäljet pienenivät (eivät hävinneet kokonaan). Ja leveät uurteet ovat tällä erää historiaa! Olen erittäin tyytyväinen mikroneulaukseen ja aion ottaa neulauksia ylläpitohoitona!

Ainoa asia, jonka tekisin toisin, olisi hoitojen aloittamisajankohdan "säätö". Eli aloitin tammikuussa ja viimeinen hoito oli kesäkuun alussa. Ihoni ei ollut ihan tarpeeksi toipunut ennen kesän auringonpaistetta. Mikroneulaus olisi kannattanut kohdallani aloittaa jo syksyllä. Tai ottaa vaikka 4 hoitokertaa keväällä ja jatkaa syksyllä 2 viimeisellä hoidolla."