Tervetuloa metsäretkelle!

Varataan aika!

Parasta ihollesi - luonnollisesti! 

Tervetuloa metsäretkelle! Käytämme hoidoissa korkealuokkaisia, luonnollisia, suomalaisia tuotteita, joilla saat ratkaisuja ihosi hoitamiseen: olemme erikoistuneet varsinkin herkän ihon hoitoon ja anti-age hoitoihin. Meillä on paljon kokemusta myös haastavista iho-ongelmista kuten aknesta, rosaceasta, suunympärysihottumasta ja couperosasta. Kaikki tuotteemme ovat ekologisia, vegaanisia ja eläinkokeettomia.

Hoidot tehdään suomalaisilla ammattisarjoilla - Uusi upea premium-luonnonkosmetiikkasarja Unna Nordic, marjoista tehonsa ammentava kestosuosikki EKOPHARMA Helsinki, sekä kantasoluja aktivoiva kasvipohjainen BTB13. Hoitomme soveltuvat kaikkein herkimmillekin ihotyypeille. Myös raskaana olevat voivat nauttia Hillan palveluista. Käyttämämme ihonhoitosarjat valmistetaan Helsingissä - näin olet myös osana kotimaista tuotantoketjua.

Hillan avarat tilat sijaitsevat Bulevardin päässä, Hietalahden torin laidalla. Palvelemme asiakkaita viiden ekokosmetologin voimin, kolmessa hoitohuoneessa. Voit siis tulla meille myös ystäviesi kanssa. Tuote- ja lahjakorttiostot voit tehdä shoppailutunneillamme ma-la, sopimuksen mukaan tai omassa verkkokaupassamme

Voit varata ajan kätevästi sähköisestä ajanvarauksestamme.Kauneushoitola Hilla

Hilla - Unna Nordic

Hilla Kauneushoitola