https://www.unnanordic.fi/


Talletimme aisteja hellivän metsähetken hoitolasarjaan, jonka pääraaka-aineet ovat peräisin suomalaisesta luonnosta. Metsä ja sen myönteiset vaikutukset mieleen ja kehoon olivat inspiraation lähteenä Unna Nordic -sarjalle. Tuotteiden laadukkaat raaka-aineet vahvistavat ihoa ja aktivoivat sen omaa uudistumiskykyä.

Valitsimme tuotteisiin ainoastaan luonnon tehokkaimpia raaka-aineita. Vastuullisesti valmistetut vegaaniset tuotteet sisältävät muun muassa antioksidanttista ja kosteuttavaa koivunmahlaa, ihoa vahvistavaa mäntyä ja virkistävää mustakuusta sekä ihon tasapainoa ylläpitävää katajaa. Omalla tehtaalla Helsingissä valmistetuissa tuotteissa on hyödynnetty myös esimerkiksi hoitavaa ratamoa, vitamiinipitoisia metsämarjoja ja ihoa vahvistavaa kauraa.

Unna Nordic -sarja on lahja meiltä kosmetologeilta sinulle, sillä haluamme ihosi saavan parasta mahdollista hoitoa Suomen muuttuvassa ilmastossa. Lämpimästi tervetuloa Unna Nordic -hoitoon, joka tehdään täysin sinun ihosi tarpeiden mukaan poimituilla tuotteilla.

https://www.hillankauppa.fi/epages/hillankauppa.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2015110801/Categories/Category1/Unna_Nordic
https://www.hillankauppa.fi/Ekopharma

https://www.hillankauppa.fi/Ekopharma
EKOPHARMA Helsinki on kotimaisiin marjoihin pohjautuva luomulaatuinen ammattilaissarja, jossa on sekä ihonhoito- että hiustenhoitotuotteita. EKOPHARMAtuotteet sopivat herkkäihoisille, raskaana oleville ja hajusteallergioille.

Kaikki tuotteet valmistetaan Helsingin Herttoniemessä lähtökohtana suomalainen iho ja Suomen vaihtelevat olosuhteet. Sarjalla on kotimainen Fi-Natura -ekosertifikaatti, avainlippu -tunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta sekä Leaping Bunny -tunnus viestittämässä sitoutumisesta eläinkokeettomuuteen. Kaikki EKOPHARMAn ihonhoitotuotteet sopivat vegaaneille.

“Vähemmän on enemmän. Onni löytyy läheltä ja kauneus kotimaan marjoista.” - Anni Linnavirta

Suomen ankarissa olosuhteissa kehittyneet arktiset marjat keräävät ainutlaatuisen voimansa auringon valosta ja maailman puhtaimmista vesistä monen kylmän kuukauden jälkeen. Näiden raaka-aineiden sisältämät hoitavat, suojaavat ja korjaavat ainesosat ovat myös hyvinvoivan, valovoimaisen ihon salaisuus. 

https://www.hillankauppa.fi/Ekopharmahttps://www.hillankauppa.fi/BTB13

Oulun yliopiston tutkijat ovat kehittäneet ihonhoidollisen BTB13-molekyylin ja osoittaneet sen suojelevan iho- ja kantasoluja haitallisilta happiradikaaleilta sekä aktivoivan solujen toimintaa. BTB13 -sarjan salaisuus on tiede yhdistettynä luonnon parhaisiin raaka-aineisiin. Kaikki sarjan tuotteet valmistetaan Helsingissä.

Tuotteet ovat erittäin tasokkaita ja puhtaita raaka-aineiltaan, ne eivät sisällä haitallisia kemikaaleja ja ovat samalla sekä tehokkaita että hyvin siedettyjä. BTB13 perustuu suomalaiseen kantasolututkimukseen.

BTB13 vaikuttavat aineet ovat BT (L-karnitiini) ja B13 (oroottihappo). Sarja on suosittu myös esteettisen kirurgian jälkihoidossa, jossa kutinan esto sekä ihon nopea uusiutuminen on oleellista. Sarja on yksi parhaista atooppisen, herkän ja ikääntyvän ihon hoitamiseen.

Oroottihappo (B13) on välttämätön aine solujen uudistumiselle ja niiden aktiiviselle toiminnalle. Mikäli oroottihappoa ei ole saatavissa riittävästi, solujen uusiutuminen estyy, sillä se on välttämätön mitokondrioiden oman perintöaineksen eli DNA:n syntymiselle. Elimistö muodostaa oroottihappoa, mutta sen tuotanto vähenee ikääntyessä tai esimerkiksi ympäristövaikutuksien, sairauksien tai lääkeaineiden johdosta.

L-karnitiini (BT) pystyy ehkäisemään solukuolemia, aktivoi aineenvaihduntaa, polttaa rasvaa ja puhdistaa soluja haitallisista aineenvaihdunnan päästöistä. Lisäksi L-karnitiinin toimii aktiivisena oroottihapon kuljettaja-aineena. Oroottihappo tarvitsee kuljettaja-aineen päästäkseen solun ja sen mitokondrion sisään. Se pystyy estämään mitokondrion kalvon läpäisevyyden muutoksen, minkä elektronin siirron estäjät aiheuttavat.


https://www.hillankauppa.fi/BTB13


Tilaa Hillan uutiskirje! Saat ensimmäisenä tiedon uutuuksista ja eduista sekä vinkkejä ihonhoitoon.Hilla Facebook
@kauneushilla

Kauneushoitola Hilla - Hietalahdenkatu 4, 00180 Helsinki - 045 132 0883

Tietosuojaseloste

Unna Nordic