Kaikkia hoidoissa käytettäviä tuotteita saat ostettua myös suoraan verkkokaupastamme www.Hillankauppa.fi

https://sites.google.com/site/kauneushilla/tuotteet/hoitotuotteet
EKOPHARMA Helsinki on kotimaisiin marjoihin pohjautuva luomulaatuinen ammattilaissarja, jossa on sekä ihonhoito- että hiustenhoitotuotteita. EKOPHARMAtuotteet sopivat herkkäihoisille, raskaana oleville ja hajusteallergioille.

Kaikki tuotteet valmistetaan Helsingin Herttoniemessä lähtökohtana suomalainen iho ja Suomen vaihtelevat olosuhteet. Sarjalla on kotimainen Fi-Natura -ekosertifikaatti, avainlippu -tunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta sekä Leaping Bunny -tunnus viestittämässä sitoutumisesta eläinkokeettomuuteen. Kaikki EKOPHARMAihonhoitotuotteet sopivat vegaaneille.

“Vähemmän on enemmän. Onni löytyy läheltä ja kauneus kotimaan marjoista.” - Anni Linnavirta

Suomen ankarissa olosuhteissa kehittyneet arktiset marjat keräävät ainutlaatuisen voimansa auringon valosta ja maailman puhtaimmista vesistä monen kylmän kuukauden jälkeen. Näiden raaka-aineiden sisältämät hoitavat, suojaavat ja korjaavat ainesosat ovat myös hyvinvoivan, valovoimaisen ihon salaisuus.


Hilla - btb13


Oulun yliopiston tutkijat ovat kehittäneet ihonhoidollisen BTB13-molekyylin ja osoittaneet sen suojelevan iho- ja kantasoluja haitallisilta happiradikaaleilta sekä aktivoivan solujen toimintaa. BTB13 -sarjan salaisuus on tiede yhdistettynä luonnon parhaisiin raaka-aineisiin. Kaikki sarjan tuotteet valmistetaan Helsingissä.

Tuotteet ovat erittäin tasokkaita ja puhtaita raaka-aineiltaan, ne eivät sisällä haitallisia kemikaaleja ja ovat samalla sekä tehokkaita että hyvin siedettyjä. BTB13 perustuu suomalaiseen kantasolututkimukseen.

BTB13 vaikuttavat aineet ovat BT (L-karnitiini) ja B13 (oroottihappo). Sarja on suosittu myös esteettisen kirurgian jälkihoidossa, jossa kutinan esto sekä ihon nopea uusiutuminen on oleellista. Sarja on yksi parhaista atooppisen, herkän ja ikääntyvän ihon hoitamiseen.

Oroottihappo (B13) on välttämätön aine solujen uudistumiselle ja niiden aktiiviselle toiminnalle. Mikäli oroottihappoa ei ole saatavissa riittävästi, solujen uusiutuminen estyy, sillä se on välttämätön mitokondrioiden oman perintöaineksen eli DNA:n syntymiselle. Elimistö muodostaa oroottihappoa, mutta sen tuotanto vähenee ikääntyessä tai esimerkiksi ympäristövaikutuksien, sairauksien tai lääkeaineiden johdosta.

L-karnitiini (BT) pystyy ehkäisemään solukuolemia, aktivoi aineenvaihduntaa, polttaa rasvaa ja puhdistaa soluja haitallisista aineenvaihdunnan päästöistä. Lisäksi L-karnitiinin toimii aktiivisena oroottihapon kuljettaja-aineena. Oroottihappo tarvitsee kuljettaja-aineen päästäkseen solun ja sen mitokondrion sisään. Se pystyy estämään mitokondrion kalvon läpäisevyyden muutoksen, minkä elektronin siirron estäjät aiheuttavat.
Mia Höytö Cosmetics syntyi rakkaudesta kauneutta, luontoa ja kaikkea elävää kohtaan. Sarjan takana on Mia Höytö, nuori nainen, jonka innostus luomuruokaan kasvoi kiinnostukseksi luonnonmukaista kauneudenhoitoa kohtaan.

Mian iho joutui koville Suomen vaativassa ilmastossa, mutta toimivia ja oikeanlaisia ihonhoitotuotteita oli vaikea löytää. Lopulta Mia päätti tarttua haasteeseen ja kehittää itse hoitavan luonnonkosmetiikkasarjan. Yhdessä parhaiden asiantuntijoiden kanssa kehitetty Ecocert-sertifioitu ihonhoitosarja lanseerattiin syksyllä 2012.

Rakkaus Suomea ja sen ainutlaatuista luontoa kohtaan inspiroi Miaa käyttämään luonnonmukaisia raaka-aineita
suoraan suomalaisesta luonnosta. 
Parhaat raaka-aineet hellivät ihoa sekä suojaavat sitä ulkoisilta rasituksilta. Mia Höytö -t
uotteet sisältävätkin paljon siemenöljyjä ja kasviuutteita. Tuotteissa on 
käytetty pohjoisen luonnon aarteista muun muassa tyrniä sekä mustaherukkaa. Tuotteet
 kehitetään ja valmistetaan Suomessa.
Saat ensimmäisenä tiedon uutuuksista ja eduista sekä vinkkejä ihonhoitoon.
Kauneushoitola Hilla - Ruoholahdenkatu 24, 00180 Helsinki - 045 132 0883